De organisatie


Als het gaat om managementondersteuning, heeft iedere organisatie haar eigen specifieke behoeften en mogelijkheden. Vanuit die filosofie startte Miriam Adams in juli 2004 met Gribnau Management Support.

Gribnau Management Support helpt u om uw doelstellingen te realiseren. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de mate van betrokkenheid bij uw organisatie: wanneer wij voor u werken, willen wij u leren kennen.

Wij denken dat een doeltreffende invulling van de secretariŽle ondersteuning, projectondersteuning en office- en management support onontbeerlijk zijn voor iedere organisatie. Gribnau Management Support beschikt daarom over een goed geoutilleerde kantoorruimte in Waalre. We werken met geavanceerde apparatuur, de nodige software en materialen. Indien u dit wenst, kunnen wij de werkzaamheden natuurlijk ook bij u op kantoor of op een andere locatie uitvoeren.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Of het nu gaat om een kortlopend project of een langdurige samenwerking. Wij staan voor u klaar!